Het is altijd mooi weer bij de Nederlandse Taalshow want dit jaar maakt De Nederlandse Taalshow vrienden op vakantie. En we hebben onze tent staan op De Parade dus iedereen kan langskomen en de vakantie van Henk, Ingrid en Conchita meevieren.

Begin of eindig je vakantie goed met een bezoek aan de Nederlandse Taalshow Maakt Vrienden en kom of blijf helemaal in vakantiestemming. Henk en Ingrid gaan dit jaar alweer naar Camping Het Haasje en nemen dit jaar Conchita ook mee. Maar Conchita kent nog niemand op de camping en vind het moeilijk om daar vrienden te maken. Henk en Ingrid zijn drukker met elkaar en met de quiz dus voelt Conchita zich nogal alleen. Dus het wordt tijd om nieuwe vrienden te maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Vooral met spelletjes natuurlijk, liedjes en handige tips van Henk en Ingrid! En misschien maak jij ook wel nieuwe vrienden bij De Nederlandse Taalshow Maakt Vrienden.

Een show met handige tips voor het maken van vrienden maar vooral ook heel veel spannende taalspelletjes waarbij het de vraag is: Wint team Zon of wint team Zee?

Jullie vinden ons deze zomer s’middags op het reizende Theaterfestival De Parade¬†waar het altijd gezellig is, de zweefmolen zweeft en je zelf poffertjes kunt bakken. Ook kun je knutselen in Villa Lila of je bezoekt natuurlijk de vele andere (familie) voorstellingen in de prachtige en gezellige theatertentjes. Het programma is iedere middag anders dus laat je verrassen.

De Nederlandse Taalshow is leuk voor de hele familie, iedereen die nog maar net Nederlands spreekt, heel goed Nederlands spreekt, jong (6+), oud en vooral leuk voor iedereen die van taalspelletjes en gezelligheid houdt.

Utrecht (Moreelsepark), 29 juli, 6 aug. & 11 aug
Amsterdam (Martin Luther Kingpark), 25, 28, 31 aug. & 1 sept.